Privatlivs-politik

Denne privatlivspolitik vedrører din brug af hjemmesiden www.Has-design.dk og HAS-Design ApS’ ydelser og produkter.

HAS-Design ApS ønsker at tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med tilbud og information, der er relevant for dig.

For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. Informationerne bruges først og fremmest til at forbedre brugervenligheden samt i det redaktionelle arbejde med at videreudvikle hjemmesiden.

Nedenfor kan du læse om de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler dem, samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Du accepterer nedenstående privatlivspolitik, når du benytter hjemmesiden Has-design.dk, samt HAS-Design ApS’ ydelser og produkter.

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan HAS-Design ApS (”vi” eller ”os”) behandler dine personoplysninger i forbindelse med udbuddet af hjemmesiden Has-design.dk og din brug af HAS-Design ApS’ ydelser og produkter.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig, uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Se også vores information om vores cookiepolitik (link)

Der er følgende formål med privatlivspolitikken:

Formål #1 – Optimering af hjemmeside

Formål #2 – Øvrige henvendelser til HAS-Design

Formål #3 –HAS-Design-sider på sociale medier

HAS-Design har en fanside eller en virksomhedsside på sociale medier, som du kan besøge og anvende. HAS-Design er sammen med det sociale medie fælles dataansvarlig for indsamling af personoplysninger om dig, når du besøger vores side på det sociale medie.