Mine tidligere kollegaer fortæller :

Anbefaling #1 :

Henrik Hedegaard
Technical Service Engineer hos GMV Handling A/S

jeg har haft den glæde at have Henrik som kollega i udviklingsafdelingen de sidste 2 år.
Jeg er ked af at miste en rigtig god kollega af flere grunde. Til andre der af en eller mærkelig grund skulle have lyst at møde Henrik, vil jeg her fortælle hvordan jeg oplever ham, så er i advaret :).
Henrik er en glad person der altid er med på en frisk bemærkning, og generelt en person der er med til at gøre arbejdsdagen bedre, så man glæder sig til at sige godmorgen.

Han er en god teamplayer, jeg havde før Henrik blev ansat meget erfaring med vores produkter, og Henrik er god til at tage erfaring til sig, når han hørte erfaringerne, kunne han hurtigt se løsninger for problemer, uden at falde i nogle af de fejl vi havde allerede prøvet.
Henrik er også vedholdende nok til at komme i mål med ting der fejlede i første omgang, eller jeg sagde aldrig kunne lade sig gøre.

Når jeg havde projekter der skød op til højre og venstre, alle med samme deadline, har jeg fået meget hjælp fra Henriks strukturering og planlægning.
Men mest af alt kommer jeg til at savne hans venlige væsen.

Se hans Linkedin profil her: linkedin.com/in/henrik-hedegaard-4a6386157

Samarbejdspartnere  #2 :

Claus Jepsen
Produktionschef/medejer hos LJ Maskinteknik a/s
Jeg har igennem en årrække haft et godt samarbejde med Henrik da han var ansat ved GMV, hvor GMV indkøbte drej/fræse dele ved LJ Maskinteknik a/s. Jeg har altid oplevet Henrik som en person man kunne stole på og en reel fyr, med en præcis beskrivelse af den ordre han ville have. Så med baggrund i dette kan jeg kun varmt anbefale Henrik Simonsen.

Claus Nejrup Jepsen
Produktionschef
LJ Maskinteknik a/s

Web : www.maskinfabrik.dk

Anbefaling #3 :

Jonas Buch Jensen
Maskiningeniør/konstruktør .

God kollega som altid gør sit, for at blive færdig til tiden. Med et smil og godt humør bidrager han til den gode stemning. En faglig kompetent mand som også tager sig tid til at videre give sin viden.

Anbefaling #4 :

Tanja Gehlert Bæk
Marketing ✓ Kommunikation ✓ SoMe ✓
Henrik er en god kollega og meget behagelig at tale med. Han er god til at få ideer, god til at sparre med og han ser muligheder frem for begrænsninger. Jeg kan kun give Henrik de bedste anbefalinger. ?

Læs mere …