Medarbejdere

Henrik A Simonsen er stifter og ejer af HAS-Design siden 2018.

Henrik A Simonsen på LinkedIn :

Henrik`s arbejdsmæssige baggrund er bred og tilegnet igennem hans nysgerrighed og åbenhed overfor at tilegne sig noget nyt.

Han har siden opstart i 2018 specialiseret sig i at hjælpe selvstændige og små virksomheder. med deres tekniske og projektorienterede problemstillinger, hvor han elsker de mange berøringsflader, han har både internt og eksternt.

Med baggrund som konsulent, er han vant til at hjælpe hans samarbejdspartnere med at bevare overblikket over komplekse projekter, med flere interessenter og fælles deadlines.

Med mere end 40 års erfaring som blandt andet smed, tekniker og projektleder og med uddannelser fra IBA Erhvervsakademi Kolding i projektledelse, samt Lean Green Belt, er Henrik en yderst kompetent samarbejdspartner til projektledelse, maskinkonstruktion og procesoptimering.

Netværk

Udvikling - Projektledelse- Mekanisk-konstruktion- has-design -Vorbasse- GlassrobotEt par af de netværk Henrik deltager i:

  • Billund Erhvervsfremme
  • Vorbasse Erhvervsforening

 

Personlige egenskaber og kompetencer

Udadvendt – kreativ -målrettet -ansvarlig – venlig – iderig- god lytte

Muligheder frem for begrænsninger – god kollega – sikker vidensdeling

I hans fritid har han tidligere været håndboldtræner og befalingsmand i hjemmeværnet som gruppefører, hvilket har givet ham stor viden om hvordan teamwork virker og gode egenskaber som kreativitet, målrettethed og ansvarlighed, er desuden er udstyret med en god portion humor.

Læs mere …