Kontor -Tekniks rådgivning-Projektledelse -Maskinkonstruktion-Vorbasse

Om os

Virksomhedens speciale er at hjælp ved at yde teknisk bistand til virksomheder som har brug for assistance her og nu. Det kan være store virksomheder, der under travlhed, barsel eller sygdom har brug for en ekstra hånd i en periode. Mindre virksomheder, der har brug for en konsulent, men ikke har nok timer til en fastansættelse, eller en ny virksomhed, der ønsker konsulentydelser og ikke har brug for en fastansat.

Hvem er vi

HAS-Design er etableret november 2019 af Henrik A. Simonsen, som et ApS virksomhed. Henrik A Simonsen har en faglig uddannelse inden for smedefaget og med teknisk overbygning indenfor mekanisk konstruktion og projektlederuddannelse.

Gennem mere end 20 år har Henrik udlevet sin passion indenfor projektledelse og mekanisk konstruktion. Den innovativ tankegang afspejler sig i enhver opgave, han kommer i berøring med, hvad enten det drejer sig om tegninger eller 3D konstruktioner i Autodesk Inventor eller SolidWorks som programmer til mekanisk-konstruktion. Succes udspringer af hans faglige stolthed med mange års erfaring indenfor det sorte smedefag, samt overblik og evner til at samarbejde med såvel interne som eksterne interessenter.

Se mere om Henrik A Simonsen og hans baggrund på LinkedIN

HAS-Design har et stærkt netværk i Danmark inden for det tekniske område, udvalgte fagområder, som hver især er specialister. Dertil kommer også virksomheder med viden indenfor