Medarbejdere

Henrik A. Simonsen

Henrik A Simonsen er stifter og ejer af HAS-Design siden 2019. Efter en årrække som freelancer så startede han op som selvstændig konsulent virksomhed på freelancer basis i 2019.

Henrik A Simonsen på LinkedIn :

•  Linkedin.com/in/henrik-simonsen/

Henrik`s arbejdsmæssige baggrund er bred og tilegnet igennem hans nysgerrighed og åbenhed overfor at tilegne sig noget nyt.

Han har siden opstart specialiseret sig, i at hjælpe selvstændige små virksomheder. Med deres tekniske og projektorienterede problemstillinger, hvor han elsker de mange berøringsflader, han har både internt og eksternt.

Med baggrund som konsulent, er han vant til at hjælpe hans samarbejdspartnere med at bevare overblikket over komplekse projekter, med flere interessenter og fælles deadlines.

Med mere end 40 års erfaring som blandt andet smed, tekniker,projektleder og udviklingsingeniør og med uddannelser fra IBA Erhvervsakademi Kolding i projektledelse, samt Lean Green Belt, er Henrik en yderst kompetent samarbejdspartner til projektledelse, maskinkonstruktion og procesoptimering. Har der udover udbygget hans sammenarbejde med TickCad ved at bruge deres Tick tool værktøj. For der igennem at sikre dig et solidt grundlag for sunde Autodesk Inventor modeller til dine projekter. Dertil kommer hans nyetableret sammenarbejde med PLM Group omkring brugen af deres løsninger til 2D tegninger, med deres værktøj Draftsight. Alt dette for sikre dig de bedste muligheder for gode produkter til din virksomhed.

Projektledelse -Maskinkonstruktion-Vorbasse-Udvikling - Mekanisk-konstruktion- has-design-Vorbasse

Kontakt

Personlige egenskaber og kompetencer

Udadvendt – kreativ -målrettet -ansvarlig – venlig – iderig- god lytter

Muligheder frem for begrænsninger – god kollega – sikker vidensdeling

Mangler du professionelle kompetencer på freelance-basis til konstruktionsprojekter i metalbranchen?

HAS-DESIGN tilbyder at stå for projekter i metalbranchen på freelance-basis i samarbejde med et stort netværk af underleverandører.

Her er en del af hans ydelser :

Konstruktion og fremstilling af emner i metal

Små metalemner til store konstruktioner med bygningsstål, styring &            software

Tilbyder fast og pålidelig underleverandør-arbejde for opgaver i metal

Med base i Vorbasse er det muligt at komme i hele Danmark, men med fokus på lokalområdet fra Horsens over til Vestkysten og Sønderjylland.

I hans fritid har han tidligere været håndboldtræner og befalingsmand i hjemmeværnet som gruppefører, hvilket har givet ham stor viden om hvordan teamwork virker og gode egenskaber som kreativitet, målrettethed og ansvarlighed, er desuden er udstyret med en god portion humor.

Netværk

Her er nogle af de netværk Henrik deltager i:

Billund Erhverv

• Vorbasse Erhvervsforening

Kontakt mig