Om os

Om Has-Design

Virksomhedens speciale er at hjælpe ved at yde teknisk bistand til virksomheder som har brug for assistance her og nu. Det kan være store virksomheder, der under travlhed, barsel eller sygdom har brug for en ekstra hånd i en periode. Mindre virksomheder, der har brug for en konsulent, men ikke har nok timer til en fastansættelse, eller en ny virksomhed, der ønsker konsulentydelser og ikke har brug for en fastansat.

Hvem er vi

HAS-Design er etableret november 2019 af Henrik A. Simonsen, som et ApS virksomhed. Henrik A Simonsen har en faglig uddannelse inden for smedefaget og med teknisk overbygning indenfor mekanisk konstruktion og projektlederuddannelse.

Gennem mere end 20 år har Henrik udlevet sin passion indenfor projektledelse og mekanisk konstruktion. Den innovativ tankegang afspejler sig i enhver opgave, han kommer i berøring med, hvad enten det drejer sig om tegninger eller 3D konstruktioner i Autodesk Inventor eller SolidWorks som programmer til mekanisk-konstruktion. Succes udspringer af hans faglige stolthed med mange års erfaring indenfor det sorte smedefag, samt overblik og evner til at samarbejde med såvel interne som eksterne interessenter.

Se mere om Henrik A Simonsen og hans baggrund på LinkedIN

HAS-Design har et stærkt netværk i Danmark inden for det tekniske område, udvalgte fagområder, som hver især er specialister. Dertil kommer også virksomheder med viden indenfor sparring og rådgivning af selvstændige og virksomhedsejere.

Has-design arbejder som konsulentvirksomhed hvor det meste arbejde udføres digitalt og remote. Her har man nemt adgang til de bedste og kompetente samarbejdspartnere.

Derfor er nemt og hurtigt finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Vores position i markedet ligger mellem freelanceren, projektansættelse og fastansættelse.

Derudover er has-design medlem i Vorbasse Erhvervsforening samt Billund Erhverv for der igennem få inspiration til udvikling og sparring på et professionelt niveau.

Du er nået enden af has-design.dk – men rejsen slutter langt fra her, tag kontakt til mig i dag, for et indledende gratis møde om dine projekter.

Projektledelse -Maskinkonstruktion-Vorbasse-Udvikling - Mekanisk-konstruktion- has-design-Vorbasse

Vi støtter op om en god sag

Kontakt mig