FAQ – Spørgsmål og svar

Spørgsmål 1

Kunde ringer de har et problem med en aksle som de lige vil have vendt. De var ikke helt sikker på at den er udført i det rigtige materiale.

  1. Hvad gør vi?
  2. Hvad har vi af muligheder?

Tilgang til deres problem er at høre lidt mere til omstændighederne for deres tvivl. Hvor kommer den fra? er det fordi den er blevet overbelastet eller på anden vis er gået i stykker. Har jo betydning for de løsningsmuligheder der er.

Er der plads til en større aksel, eller skal vi have ændret på materialet, hvilken materiale er den fremstillet af nu? Ved de hvilken belastning den er udsat for?

Alle disse mekaniske konstruktionsmæssige spørgsmål giver os efterfølgende kun et valg og det er at ændre på materielt som den er fremstillet af.

Opgave blev løste til kundens fulde tilfredshed.

Spørgsmål 2

Kan du fremstille en oversigt på vores fladtryk på alle vores maskine typer?

Det er da mulige nå vi sammenarbejder omkring egen vægte og hvordan de kunne tænke sig det udførte. Det resulter i det her:

Spørgsmål 3

Som du kan se af nederst i mail, kan de som har lavet vore manualer og CE på maskinerne, ikke lave noget på krog og gafler!!!

Kender du nogle, der kan det??

Skal have både krog og gafler afsted til Finland og Schweiz i uge 14?????

Til det kunne jeg komme med forskellige løsningers muligheder til den opgaver. Den første del omhandler først noget om hvordan gør man sådan noget? Og hvilke krav er der til den type opgaver?

De fik noget information om hvor man kunne finde noget vider om krav til opgaven. Der er jo vejledning fra Arbejdstilsynet omkring anhugningsgrej (AT-meddelelse 2.02.10 fra 1. oktober 1996. Det kunne også komme på talte at anvende EN 13155 norm som grundlaget til de beregninger de skulle have fortage.

Min del gik på at vise dem hvad de skulle være opmærksom på. Så når de fik fat i den rigtig rådgiver som kunne udføre de krævet beregning for at de kunne få deres godkendelse.

Spørgsmål 4

De kommer et spørgsmål om jeg kender nogen som kunne levere nogle dele til deres produktion da de havde stor udfordring med at kunne får det fra deres normale leverandør?

De fik nogle forskellige forslag til nye leverandør som de kunne gå med, men der er jo også hele prisdel de skulle forholde sig til.

Det input de fik var med til at lette deres udfordring så de fik dele til deres produktion. Så det var en god dag hvor man kunne for hjælp af et godt netværk.

Spørgsmål 5

Spørgsmål fra en kunde:

Hvordan kan det gå til at at udskud på plan gulv passer?

Men ikke på en lille skråning på ca. +4/-4 grader ?

Der er lidt forskel mellem de tre målinger, men nok til at det ikke kan accepteres af kunden.

Hvad gør vi forkert med indstilling ? Hvad er forket i den måde sikkerheden virker på?

Godt spørgsmål må man sige.

Den kommer for langt ud når arm går op ad, så der er overlast og sikkerheden ikke overholdt
Den kommer for kort ud når arm går ned ad, så er der for meget sikkerhed
Begge de to udfordringer blev løst over teflonen.

Løsning blev : En større fjeder som her en større fjeder kræft. Kunden blev glade og de kunne derefter få afleveret maskinen til deres kunde.

Arbejdes område

Vores arbejdes område er hel Danmark med, fokus på lokalområder fra Horsens over til Vestkysten og ned til Tønder og Sønderborg.

Projektledelse-Udvikling - Mekanisk-konstruktion- has-design